Kukla Kemal ve CHP Gerçekleri

Unutmayın CHP zihniyeti yalancı zihniyettir. CHP zihniyeti sömürmeci ve suistimal edici zihniyettir. Bu zihniyetin dine inanca hiçbir saygısı ve sevgisi yoktur. Kemal Kılıçdaroğlu bir derin devlet projesidir ve şuan ipleri birilerinin elinde olan bir kukladan ibarettir. Ne emir alırsa onu söylemekte ne denirse onu yapmaktadır.
Bu sitenin hiçbir siyasi veya sivil kurumla bağı yoktur. Tek amacı alenen vatane ihanet suçu işleyenlerin afişe edilmesi ve kamuoyunca bilinmesini sağlamaktır.

5 Eylül 2010 Pazar

Ahlak yoksunu CHP'lilerden yeni Sex Skandalı: CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi itiraf etti!

Herşey biter ama CHP nin ahlak dışı uygulamaları hem parti olarak hem bireysel olarak asla bitmez.





Baykaldan sonra 2. sex skandalı bu sefer CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi tarafından yaşanmakta.

CHP’li Hamzaçebi, birlikte mahrem görüntüleri yayınlanan Safiye Küçük’e “insani zaafıdan faydalanarak komplo kurduğu” iddiasıyla dava açtı. Komplonun adresi olarak da Baykalcıları işaret etti

CHP’de ‘2. Kaset Skandalı’ diye anılan olayın taraflarından CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi “Safiye Küçük kişisel zaafiyetimi kullanarak komplo kurdu” iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu. Komplonun CHP kurultayının 2. gününde kurulduğunu iddia eden Hamzaçebi, Deniz Baykal gibi komployu kuran adresi muğlak bırakmadı ve adres olarak birlikte görüntüleri yayınlanan Safiye Küçük’ü gösterdi.

GÖRÜNTÜLER 2 TEMMUZ GÜNÜ ÇEKİLDİ

CHP Grup Başkanvekili Mehmet Akif Hamzaçebi,  9 Ağustos 2010’da internete düşen uygunsuz görüntüleriyle ilgili birlikte görüldüğü Safiye Küçük hakkında; “özel hayatın gizliliğini ihlal”, “kişisel verilerin izinsiz kaydedilmesi”, “verileri hukuka aykırı olarak verme veya ele geçirme” suçlarından suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusunda olayı ‘komplo’ olarak niteleyen Hamzaçebi, komplonun, Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel başkan seçildiği Kurultay’ın 2. gününde kurulduğunu ve failinini de Safiye Küçük olduğunu iddia etti. Küçük’le kongre salonunda kongerinin ikinci günü tanıştığını anlatan Hamzaçebi, görüntülerin 2 Temmuz’da çekildiğini söyledi.

BAYKALCI KANAT HEDEF GÖSTERİLDİ

Olay günü Küçük’ün kendisini önce dışarıya kahve içmeye sonra da da evine çağırdığını anlatan Hamzaçebi, evde iki saat kaldığını, bir daha da hiç yüz yüze buluşmadıklarını söyledi. Hamzaçebi, komplonun kurulmaya CHP Kurultayı’nda başladığını ifade ederken, kulislerde Safiye Küçük’ün sıkı Baykalcı olan Yılmaz Ateş’le tanışıyor olması nedeniyle Kılıçdaroğlu kanadının komplonun adresi olarak Baykalcı kanadı gördüğü belirtiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder