Kukla Kemal ve CHP Gerçekleri

Unutmayın CHP zihniyeti yalancı zihniyettir. CHP zihniyeti sömürmeci ve suistimal edici zihniyettir. Bu zihniyetin dine inanca hiçbir saygısı ve sevgisi yoktur. Kemal Kılıçdaroğlu bir derin devlet projesidir ve şuan ipleri birilerinin elinde olan bir kukladan ibarettir. Ne emir alırsa onu söylemekte ne denirse onu yapmaktadır.
Bu sitenin hiçbir siyasi veya sivil kurumla bağı yoktur. Tek amacı alenen vatane ihanet suçu işleyenlerin afişe edilmesi ve kamuoyunca bilinmesini sağlamaktır.

5 Eylül 2010 Pazar

CHP içinde yeni yolsuzluk: İzmir ihale yolsuzluğu

CHP Merkez Yürütme Kurulu, Antalya Cumhuriyet Savcılığı tarafından yapılan ihale yolsuzluğu soruşturmasında ismi geçen İzmir'in Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı'yı, kesin ihraç talebiyle Yüksek Disiplin Kurulu (YDK)'na sevk etti. Karar oybirliğiyle alınırken Tatı'nın akıbeti, 15 Eylül'de belirlenecek.

Tedbirli olarak YDK'ya sevk edilen Başkan Tatı'nın, karar kesinleşinceye kadar parti etkinliklerine ve grup toplantılarına katılması, parti içinde alınacak kararlarda oy kullanma hakkı durduruldu. Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, son İzmir ziyaretinde Tatı'nın oğlunun düğününe katılarak nikah şahitliği yapmıştı. Baykal'ı karşılamaya giden ve Çeşme'de kaldığı otelde ziyaret eden CHP İzmir Kadın Kolları Başkanı Gülşen Koşanoğlu ve Gençlik Kolları Başkanı Derya Kuşdemir görevden alınmıştı. Ercan Tatı, Antalya'da yürütülen soruşturma kapsamında ifade vermiş, hakkında yurt dışına çıkma yasağı konulmuştu. Belediye Başkan Yardımcısı Hüsnü Kaya ve Bucamar Genel Müdürü Fatih Kara da aynı soruşturma kapsamında tutuklanmıştı.

Kaynak: Cihan Haber Ajansı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder