Kukla Kemal ve CHP Gerçekleri

Unutmayın CHP zihniyeti yalancı zihniyettir. CHP zihniyeti sömürmeci ve suistimal edici zihniyettir. Bu zihniyetin dine inanca hiçbir saygısı ve sevgisi yoktur. Kemal Kılıçdaroğlu bir derin devlet projesidir ve şuan ipleri birilerinin elinde olan bir kukladan ibarettir. Ne emir alırsa onu söylemekte ne denirse onu yapmaktadır.
Bu sitenin hiçbir siyasi veya sivil kurumla bağı yoktur. Tek amacı alenen vatane ihanet suçu işleyenlerin afişe edilmesi ve kamuoyunca bilinmesini sağlamaktır.

5 Eylül 2010 Pazar

CHP'li Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı: Yolsuzluklar partisi CHP (Video)

Gün geçmiyor ki bir CHP yolsuzluk davası ortaya çıkmasın. Bu sefer yolsuzluğu yapan Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi.


Edirne Belediye Başkanı CHP'li Hamdi Sedefçi hakkında verilen yargı kararları ve devam eden yargılamalar nedeniyle parti üyeliğinin askıya alınması için başvuru yaptı.

Sedefçi 1. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından belediyeye ait arsanın spor tesisi olarak yapılması için açılan ihaleye fesat karıştırmak suçundan 4 yıl 2 ay, Edirne 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından şehir içi içme suyu şebekesi ihalesine danışman alımı ihalesine fesat karıştırmak suçundan 4 yıl 2 ay, şehir içi içme suyu şebekesi ihalesine fesat karıştırmak suçundan 4 yıl 2 ay olmak üzere toplam 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldığını söyledi.

Başkan Sedefçi, gelişen süreçte mensubu olduğu partisine zarar vermemek için üyeliğinin askıya alınması için genel merkeze başvurduğunu ifade ederek, "Ancak benim CHP'nin başarısı için çalışmalarım devam edecek" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder