Kukla Kemal ve CHP Gerçekleri

Unutmayın CHP zihniyeti yalancı zihniyettir. CHP zihniyeti sömürmeci ve suistimal edici zihniyettir. Bu zihniyetin dine inanca hiçbir saygısı ve sevgisi yoktur. Kemal Kılıçdaroğlu bir derin devlet projesidir ve şuan ipleri birilerinin elinde olan bir kukladan ibarettir. Ne emir alırsa onu söylemekte ne denirse onu yapmaktadır.
Bu sitenin hiçbir siyasi veya sivil kurumla bağı yoktur. Tek amacı alenen vatane ihanet suçu işleyenlerin afişe edilmesi ve kamuoyunca bilinmesini sağlamaktır.

6 Eylül 2010 Pazartesi

CHP'li belediye başkanından rüşvet dersleri: Mustafa Eryılmaz ses kaydı (VİDEO)

CHP'li belediye başkanlarının ülkeyi soyup soğana çevirmesi ve yolsuzluk yapması bitmiyor. İşte gün yüzüne çıkan bir gerçek daha.


CHP'li Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz'ın, belediyeden ihale alan firmalara koydukları 'şartları' ve imara açılacak arasalar için oylamaya katılan CHP'li Meclis Üyeleri'ne ne kadar rüşvet verdiklerini anlattığı ses kaydı ortaya çıktı.

Haber 7'nin haberine göre, Ses kaydında Eryılmaz, yanındaki şahsa belediyeyi hangi şartlarda yönettiği konusunda dert yanarken, gündeme bomba gibi düşecek, rüşvet pazarlıkları, Meclis üyelerine ödenen rüşvetin nasıl temin edildiğini, satın alma yapacak firmalara malları nerelerden alma konusunda nasıl müdahale ettiklerini tek tek açıklıyor...

CHP'li Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz'dan inciler:

Ankara'nın en önemli ilçelerinden biri olan Çankaya Belediyesi'nde işlerin nasıl yürütüldüğünü anlatan kişi, Çankaya'nın CHP'li Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz...

RÜŞVETİN İNCELİKLERİ

Başkan Eryılmaz'ın anlattığına göre rüşvet olarak sadece para istenmiyor.

CHP'Lİ MECLİS ÜYELERİ "BUGÜN NE GÖTÜRÜRÜM" DERDİNDE

Muzaffer Eryılmaz bir yandan rüşvetin inceliklerini anlatırken, bir yandan da rüşvet istedikleri için CHP'li Belediye Meclis Üyelerinden şikayet ediyor.

"ALLAH'IM ŞAŞTI.. İŞ MİŞ BAKAMIYORUM"

Çankaya'nın CHP'li Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz, işi gücü bırakıp CHP'li belediye meclis üyelerini ikna etmeye koyuluyor.


"CUMHURİYETE BÜYÜK DESTEĞİMİZ OLUYOR"

Çankaya Belediyesi'nde dönen tüm dolapları açık açık anlatan Muzaffer Eryılmaz'ın konuşmasında bir ara Cumhuriyet Gazetesi de geçiyor. Belediye ile gazete arasında yakın bir ilişki olduğu anlaşılıyor.

"CHP'Yİ NASIL ELEŞTİRİRLER..."

CHP'li Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz, Çankaya Belediyesi personelinin siyasi görüşleriyle ilgili bilgiler de veriyor.


Çankaya Muzaffer Eryılmaz rüÅ�vet
Yükleyen prapareus. - Yepyeni haber videoları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder