Kukla Kemal ve CHP Gerçekleri

Unutmayın CHP zihniyeti yalancı zihniyettir. CHP zihniyeti sömürmeci ve suistimal edici zihniyettir. Bu zihniyetin dine inanca hiçbir saygısı ve sevgisi yoktur. Kemal Kılıçdaroğlu bir derin devlet projesidir ve şuan ipleri birilerinin elinde olan bir kukladan ibarettir. Ne emir alırsa onu söylemekte ne denirse onu yapmaktadır.
Bu sitenin hiçbir siyasi veya sivil kurumla bağı yoktur. Tek amacı alenen vatane ihanet suçu işleyenlerin afişe edilmesi ve kamuoyunca bilinmesini sağlamaktır.

5 Eylül 2010 Pazar

Darbeci Kemalden şok eden Öcalan savunması

Yargıtay üyelerinin 'Hayır için Öcalan'a ihtiyaç var' şeklindeki değerlendirmelerini CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu savundu. CHP Lideri, "İçerik önemli değil, yasa dışı dinleme" dedi.

Kılıçdaroğlu, Yargıtay Üyesi Aktan'ın, “Hayır için Öcalan'a ihtiyaç var” ifadesi sorulunca “İçeriği önemli değil, yasa dışı dinleme” dedi.



CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CNNTürk'te, Yargıtay Üyesi Hamdi Yaver Aktan'ın ait ses kaydını değerlendirdi. Atan'ın “Hayır için Öcalan'a ihtiyaç var. Kaos çıksın, yararlanırız” dediği ses kaydı için “İçeriğinin önemi yok. Hukuksuz dinlemelerdir” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder