Kukla Kemal ve CHP Gerçekleri

Unutmayın CHP zihniyeti yalancı zihniyettir. CHP zihniyeti sömürmeci ve suistimal edici zihniyettir. Bu zihniyetin dine inanca hiçbir saygısı ve sevgisi yoktur. Kemal Kılıçdaroğlu bir derin devlet projesidir ve şuan ipleri birilerinin elinde olan bir kukladan ibarettir. Ne emir alırsa onu söylemekte ne denirse onu yapmaktadır.
Bu sitenin hiçbir siyasi veya sivil kurumla bağı yoktur. Tek amacı alenen vatane ihanet suçu işleyenlerin afişe edilmesi ve kamuoyunca bilinmesini sağlamaktır.

5 Eylül 2010 Pazar

Gerizekalı Kemal kendi yalanını kendisi ortaya çıkardı: Erdoğan - Büyükanıt görüşmesi

Hiç bir insan var mıdır kendi yalanını yine kendisi ortaya çıkarsın?

Kemal kılıçdaroğlu bunun tek örneği.

Hatırlarsanız Başbakan ve dönemin Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt özel bir görüşme yapmışlardır ve bu görüşme büyük bir sır olarak saklanmıştır. CHP ve kemal kılıçdaroğlu herzaman ki gibi bu görüşmeden siyasi bir rant sağlamak adına önemli iftiralarda bulunmuşlardır.

Fakat iftira ve yalan atarken bir şeyi unutmuşlardır: Tarihleri.

Atılan iftira şu:

"Büyükanıt muhtırayı AK Parti yeniden iktidara gelsin diye verdi"


Oysa bunun yalan olduğu o kadar belli ki:


Dolmabahçe görüşmesi, 4 Mayıs'ta oldu.
E-muhtıra'nın tarihi ise, adı üstünde 27 Nisan.
Bu durumda, 27 Nisan bildirisi, nasıl olur da Dolmabahçe'de sağlanan gizli bir mutabakattan çıkabilir?

Devlet bakanı Hüseyin Çelik'in konu hakkındaki cevabı şu şekilde:

"Sayın Kılıçdaroğlu 27 Nisan bildirisinin AK Parti'yi yeniden iktidara getirmek için kurgulandığını, Sayın Başbakan'la Büyükanıt'ın çıkar işbirliği yaptığını iddia etmektedir. Siz bu iddiayı nasıl karşılıyorsunuz bilmiyorum ama ben sadece 'pes doğrusu' diyorum. Yani bu zavallı iddiaya göre, Başbakan'la Büyükanıt pazarlığa oturmuşlar, Başbakan Büyükanıt'a demiş olmalı ki 'ver bir muhtıra biz yeniden iktidara gelelim, siz de kapın zırhlı arabayı.' Öyle mi? Bu iddiaya sağlar değil ölüler bile güler Sayın Kılıçdaroğlu. Gerçekten siz kendi iddianızı ciddiye alıyor musunuz?"

Ey kendini Gandi kadar uyanık sanan Gerizekalı Kemal. Bu millet sana sadece gülüyor. Gülmeyenlere de acıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder