Kukla Kemal ve CHP Gerçekleri

Unutmayın CHP zihniyeti yalancı zihniyettir. CHP zihniyeti sömürmeci ve suistimal edici zihniyettir. Bu zihniyetin dine inanca hiçbir saygısı ve sevgisi yoktur. Kemal Kılıçdaroğlu bir derin devlet projesidir ve şuan ipleri birilerinin elinde olan bir kukladan ibarettir. Ne emir alırsa onu söylemekte ne denirse onu yapmaktadır.
Bu sitenin hiçbir siyasi veya sivil kurumla bağı yoktur. Tek amacı alenen vatane ihanet suçu işleyenlerin afişe edilmesi ve kamuoyunca bilinmesini sağlamaktır.

5 Eylül 2010 Pazar

İnançlara Saygısız CHP'nin Milletvekilinden teravih saygısızlığı

CHP'nin teravih namazı saatinde cami yanında hoparlör kullanarak yaptığı 'Anayasa değişikliğine hayır' toplantısı cemaatin tepkisini çekti. Aynı saatlerde camide terevih namazı kılan vatandaşlardan biri, CHP'lilerin konuştuğu kürsüye gelerek, "namaz kılanlara saygılı olun" diyerek tepki gösterdi.

CHP Malatya İl Başkanlığı tarafından Başharık Mahallesi'ndeki Topraksu Cami yanında 'Anayasa değişikliğine hayır' toplantısı gerçekleştirildi. CHP'nin mahalle toplantısına CHP Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, CHP İl Başkanı Veli Ağbaba'nın yanı sıra, partililer katıldı. Teravih saati düzenlenen toplantıda Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, hoparlör gibi ses çoğaltıcı cihazlar kullanarak 12 Eylül'deki referandumda 'hayır' oyu kullanılmasını istedi.

Aslanoğlu'nun yüksek sesle yaptığı konuşma aynı dakikalarda teravih namazı kılan vatandaşları rahatsız etti. Gürültüden rahatsız olan bir vatandaş, "Parti olarak caminin karşısı dışında başka hiçbir yer bulamadınız mı? Bakın teravih namazı kılıyoruz, vallahi, billahi duaları okuyamıyoruz." diyerek bu duruma tepki gösterdi. Bunun üzerine Milletvekili Aslanoğlu, "Ezan okunurken ben sustum, konuşmadım. Özür dilerim." diyerek kürsüye çıkan vatandaşı sakinleştirmeye çalıştı. Vatandaşın, "Özürle olmaz" cevabı üzerine Milletvekili Aslanoğlu, "Tamam, özür diliyorum. Ne istiyorsun." dedi.

Tepki üzerine Milletvekili konuşmasını yarıda keserek toplantıyı bitirirken bazı CHP'liler camiden gelen vatandaşa toplantıyı normal süresi bitmeden sona erdirdiği için çıkıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder