Kukla Kemal ve CHP Gerçekleri

Unutmayın CHP zihniyeti yalancı zihniyettir. CHP zihniyeti sömürmeci ve suistimal edici zihniyettir. Bu zihniyetin dine inanca hiçbir saygısı ve sevgisi yoktur. Kemal Kılıçdaroğlu bir derin devlet projesidir ve şuan ipleri birilerinin elinde olan bir kukladan ibarettir. Ne emir alırsa onu söylemekte ne denirse onu yapmaktadır.
Bu sitenin hiçbir siyasi veya sivil kurumla bağı yoktur. Tek amacı alenen vatane ihanet suçu işleyenlerin afişe edilmesi ve kamuoyunca bilinmesini sağlamaktır.

5 Eylül 2010 Pazar

Kemal Kılıçdaroğlunun patent yalanı fena deşifre oldu!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Hürriyet gazetesine verdiği bir demeç anında yalanlandı. Hem de resmi kaynaktan belgeli olarak...

CHP Genel Başkanı Kılkıçdaroğlu’nun, ’’Akit’in logosu üzerine tedbir koydurdum Patent Enstitüsü’nden. Şu anda Akit’in logosu bana ait. Mahkemede tedbir kararı var’’ şeklindeki açıklamasına çok ağır cevap geldi.



CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Şu anda Akit'in logosu bana ait” diyor ama Türk Patent Enstitüsü'nün internet sitesinde üzerine kayıtlı hiçbir marka yok. Enstitü kayıtlarına göre Akit, İhvan Yayıncılık üzerine kayıtlı... Şimdi Kılıçdaroğlu’ndan konuyla ilgili cevap bekleniyor.

Hürriyet’ten Faruk Bildirici’ye konuşan CHP Genel Başkanı Kılkıçdaroğlu’nun, ’’Akit’in logosu üzerine tedbir koydurdum Patent Enstitüsü’nden. Şu anda Akit’in logosu bana ait. Mahkemede tedbir kararı var’’ diye açıklama yapmasına Vakit’ten çok sert tepki geldi. ‘’Kemal'in yalanı TPE'den döndü’’ diyen gazete, ‘’Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir yalanını daha deşifre ediyoruz’’ diye yazdı.

Gazeteye göre, Kemal Kılıçdaroğlu'nun, kendisine ait olduğunu iddia ettiği Akit gazetesinin logosunun yayın hakkı, İhvan Yayıncılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne ait çıktı.

Marka tescili konusunda tek yetkili olan Türk Patent Enstitüsü'nün (TPE) internet sitesine girildiğinde, Akit gazetesinin logosunun İhvan Yayıncılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne ait olduğu açıkça görülüyor. Akit gazetesinin logosunun yayın hakkı ile ilggili son işlem, 26 Aralık 2003 tarihinde, adres değişikliği şeklinde yapılmış. Ama İsim hakkının başka birisine geçtiğine dair bir bilgi yok! İsim hakkı, hala ilk şirkette! TPE'ye göre, Kemal Kılıçdaroğlu'nun üzerine kayıtlı hiçbir marka bulunmuyor.

Yalanın ispatı çok basit!

‘’Kılıçdaroğlu, yalan söylediğini öğrenmek için TPE'nin sitesine girsin’’ diyen gazete, ‘’Kemal Kılıçdaroğlu'nun, yalan söylediğini öğrenmek çok basit… İnternet kullanıcıları, Türk Patent Enstitüsü'nün “http://www.turkpatent.gov.tr/portal/default.jsp” adlı internet sitesinin “Marka” bölümüne “Akit” diye yazdıklarında; Akit gazetesinin logosunun yayın hakkının “İhvan Yayıncılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi” ait olduğunu görüyor. Kemal Kılıçdaroğlu, söz konusu internet sitesine girip arama yapsa, yalan söylediğini kendisi de açıkça görebilecek’’ dedi.

Kılıçdaroğlu'nun üzerine hiçbir marka yok!

Türk Patent Enstitüsü'nün internet sitesinde, “Kemal Kılıçdaroğlu” adıyla arama yapıldığında da Kemal Kılıçdaroğlu'nun üzerine hiçbir markanın kayıtlı olmadığı da görülebiliyor. Kılıçdaroğlu'nun, Akit gazetesinin logosu'nun yayın hakkının, 26 Aralık 2003 tarihinden itibaren, Küçüklanga Caddesi No:102 Aksaray / İstanbul adresinde faaliyet gösteren İhvan Yayıncılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne ait olduğunun ortaya çıkmasının ardından nasıl açıklama yapacağı merakla bekleniyor.

Belgeler

UYANIN EY BEDBAHTLAR BU ADAM SİZİ AYAKTA UYUTUYOR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder