Kukla Kemal ve CHP Gerçekleri

Unutmayın CHP zihniyeti yalancı zihniyettir. CHP zihniyeti sömürmeci ve suistimal edici zihniyettir. Bu zihniyetin dine inanca hiçbir saygısı ve sevgisi yoktur. Kemal Kılıçdaroğlu bir derin devlet projesidir ve şuan ipleri birilerinin elinde olan bir kukladan ibarettir. Ne emir alırsa onu söylemekte ne denirse onu yapmaktadır.
Bu sitenin hiçbir siyasi veya sivil kurumla bağı yoktur. Tek amacı alenen vatane ihanet suçu işleyenlerin afişe edilmesi ve kamuoyunca bilinmesini sağlamaktır.

13 Eylül 2010 Pazartesi

Yalancı Kemal'e iftiraları yüzünden bir AB tokatı daha: "Umarım ki, benimle görüşecek cesareti vardır"

Yalancı iftiracı Kemal'in iftiralarına Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Ria Oomen-Ruijten den TOKAT GİBİ cevap!!!


Raportör Oomen kısa süre önce kendisi ve Türkiye üzerinde çalışan başka AB temsilcileri hakkında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından öne sürülen ve medyada yer bulan rüşvet iddialarını hatırlatarak bunların çok acımasız ve sert ifadeler olduğunu söyledi.

Bu hafta içerisinde Brüksel'de temaslarda bulunacak olan Kılıçdaroğlu için ağır konuşan Oomen, “Umarım ki, benimle görüşecek cesareti vardır. Şimdiye kadar o partinin lider kadroları benimle görüşmek istemediler. Hakkımdaki iddialar konusunda yorum dahi yapmak istemiyorum çünkü aslında o iddialar benden çok bu kişinin hakkında fikir veriyor. Beni tanıyan herkes bu iddiaların gerçek dışı olduğunu çok iyi bilir. Ben onunla görüşmeyi arzu ederim ama onun buna cesareti var mıdır ondan emin değilim çünkü eğer gelirse onunla çok açık konuşurum" şeklinde konuştu. 

Oomen son olarak referandum sonucunda muhalefet partilerinin politikalarını gözden geçirmeleri gerektiğine değinerek, sonuçların Türk halkının bazı siyasi partilerin sandığından daha zeki olduğunu gösterdiğini kaydetti.

KAYNAK

1 yorum: