Kukla Kemal ve CHP Gerçekleri

Unutmayın CHP zihniyeti yalancı zihniyettir. CHP zihniyeti sömürmeci ve suistimal edici zihniyettir. Bu zihniyetin dine inanca hiçbir saygısı ve sevgisi yoktur. Kemal Kılıçdaroğlu bir derin devlet projesidir ve şuan ipleri birilerinin elinde olan bir kukladan ibarettir. Ne emir alırsa onu söylemekte ne denirse onu yapmaktadır.
Bu sitenin hiçbir siyasi veya sivil kurumla bağı yoktur. Tek amacı alenen vatane ihanet suçu işleyenlerin afişe edilmesi ve kamuoyunca bilinmesini sağlamaktır.

5 Eylül 2010 Pazar

Yolsuzluklar Cenneti CHP: Anayasa mahkemesinin milyon dolarlık karar ve cezaları

Biz hep söylüyoruz: CHP demek yolsuzluk demektir.


CHP demek iki yüzlülük riyakarlık yalancılık demektir. 

İşte Anayasa mahkemesinin arşivleri ve arşivlerin CHP nin yolsuzluk davaları ile dolu olduğu belgesi:


Anayasa Mahkemesinin arşivlerinde CHPnin milyon dolarları bulan yolsuzluklarının izleri var. Mahkeme dört ayrı usulsüzlük tespit etti. .

CHP'nin usulsüzlükleri dudak uçuklatıyor. Kamuoyu, Tuncay Özkan'a verilen 3 milyon lira ile aralarında şarkıcı Kenan Doğulu'nun da bulunduğu bazı isimlere ödenen 1 milyon liraya ilişkin yolsuzlukları biliyor olsa da Anayasa Mahkemesi'nin arşivlerinde CHP'nin milyon dolarları bulan yolsuzluklarının izleri var. Anayasa Mahkemesi 1998 yılından bu yana CHP hakkında dört ayrı usulsüzlük tespit edip partinin 200 milyon dolardan fazla parasını Hazine'ye gelir kaydetti.

POSTA YOLSUZLUĞU 
Anayasa Mahkemesi'nin kayıtlarında CHP hakkında son 10 yılda dört ayrı mali usulsüzlük uyarısının yer aldığı belirlendi. Anayasa Mahkemesi'nin ilk uyarısı CHP'nin 1998 yılı hesaplarında görülen 35 milyar 386 milyon 533 bin 328 liralık usulsüzlükle ilgili gerçekleşti. Sözkonusu yolsuzlukta pek çok CHP'li yöneticinin, hayali posta havaleleriyle partinin parasını usulsüz bir biçimde harcadıkları PTT havale makbuzlarıyla belgelenmişti.

YÜZMİLYONLARCA DOLARLIK YOLSUZLUK 
CHP'nin Anayasa Mahkemesi tarafından çarptırıldığı ceza, bugünün dolar kuru ile hesaplandığında 207 milyon 342 bin 968 dolar oluyor. Mahkemenin 2004 yılından bu yana CHP'de yakaladığı usulsüzlüklerin toplamı ise 596 bin 186 doları buluyor. Böylece CHP'nin son 10 yılda gerçekleştirdiği yolsuzluk ve usulsüzlüklerin güncellenmiş değeri ise tam 207 milyon 939 bin 154 dolara ulaşıyor.

İŞHANI İŞLETİYOR, HESABINI DÜZGÜN TUTMUYOR 
Mahkeme, CHP'nin 2004 yılı hesaplarında da yine usulsüzlük yakaladı. Bu çerçevede parti hesaplarında usulsüz görülen 267 bin 860 lira (267 milyar) karşılığı parti malvarlığının Hazine'ye gelir kaydedilmesine karar verildi. Kararda, CHP'ye ait bulunan Ulus Rüzgarlı Sokak'taki Halk İş Hanı ile Çankaya Çevre Sokak'taki eski genel merkez binasının hesaplarının usulünce tutulmadığı hükme bağlandı. Kararda, yevmiye defterlerinde pek çok usulsüzlük tespit edildiği ifade edildi. CHP'nin 2005 ve 2006 yılı hesaplarında da usulsüzlükler bulan Anayasa Mahkemesi, 2005 yılında 161 bin 620, 2006 yılında da 465 bin 660 liralık usulsüzlüklerin CHP'den tahsil edilip Hazine'ye gelir kaydedilmesine karar verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder